Faste priser

Faste priser

Vi arbejder kun med faste priser

Når det kommer til prisen for din gulvbehandling, gulvafslibning eller gulvafhøvling, så tilbyder vi timepriser og/eller faste priser. På den måde kan vi garantere dig prisen, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om uforudsete udgifter og regninger.

Priserne kan svinge meget afhængigt af, hvilken slags gulvtype du har og om det skal afhøvles eller slibes, samt hvilken overfaldebehandling der ønskes.

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS yder markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi har etableret et sundt, solidt og effektivt gulvafslibningsfirma så netop du kan få mest for pengene – ”En kvalitetsgulvbehandling til en god pris”.

Hos os skal du ikke bekymre dig, om det, der står med småt eller skjulte tillæg. Hos H. C. Andersens Gulvafslibning ApS er det kunden, der er første prioritet, og når vi giver en fast pris, så bliver den fast.

Ring på tlf. 71 71 21 71, og få et godt og uforpligtende tilbud på en gulvbehandling. Det er helt gratis! Vores medarbejdere er altid parate til at hjælpe dig med en gulvløsning.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Godt håndværk

"Fandt dem i telefonbogen, kom til den aftalte tid og udførte opgaven helt perfekt...... Jeg kan kun varmt anbefale dem........ " Michael Andersen

Stor ros

"Ud af 3 tilbud fik jeg det bedste gennem H.C Andersens Gulvsafslibning ApS. Ligemeget hvad havde jeg valgt dem, da servicen og professionalismen fra tilbudgiveren var i top. De kan varmt anbefales! " Frederik Hansen