• Forside
  • Erhverv
  • Gulvbehandling erhverv
Gulvbehandling erhverv

Gulvbehandling erhverv

Få din virksomheds gulve til at skinne med en professionel gulvbehandling

Når kunden træder ind i din virksomhed skal rummet gerne give et professionelt og æstetisk indbydende udtryk. Det er helhedsindtrykket, som påvirker vores opfattelse af lokalet, og derfor er det ligeledes vigtigt, at virksomhedens gulve ikke fremstår ridsede og nedslidte.

Dét at passe godt på sine gulve er en vigtig investering i det lange løb, da det er mindre omfattende, og ligeledes en mindre omkostning end at skulle få anlagt et nyt gulv. En gulvbehandling kan i den grad forlænge dine gulves levetid og få dem til at se pænere ud. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS sætter vi en ære i at levere et grundigt stykke arbejde og et resultat, som holder i mange år frem. Til din virksomhed tilbyder vi professionel gulvbehandling erhverv, hvad enten det drejer som om dit kontorgulv, gulvet i en butik eller andre lokaler. Samtidig udbyder vi vores services til en yderst fornuftig pris.

 

Vi tilbyder løsninger, der passer til din virksomheds behov

Alt efter hvilke behov du og din virksomhed har, tilbyder vi en løsning med lak, olie eller lud. Fordelen af en behandling med lak er, at man meget nemt kan tørre et lakeret gulv af med en klud, hvilket gør den efterfølgende behandling af et trægulv minimal. Lakeringen af gulv kan desuden være med til at give gulvet et særligt udtryk, da behandlingen enten kan være med glans eller mat, alt efter hvad man er til.

Dog er bagsiden af medaljen den, at lak let kan blive ridset. Når skaden først er sket, er det svært rette op på. Hvis et gulv modsat bliver behandlet med lud eller sæbespåner, vil gulvet have en chance for at kunne rejse sig igen og så vil skaden dermed ikke være så alvorlig.

Den letteste form for behandling bliver skabt med lud. Dette indebærer, at man afbleger gulvet, da det modvirker at træet kommer til at fremstå gulligt. Ved en sådan behandling er det vigtigt, at man går ind og mætter træet, hvilket kan gøres med både natursæbe eller alternativt med sæbe med hvid pigment. Før denne proces får gulvet en fin slibning for at overfladen af gulvet bliver væsentligt nemmere at holde.

H.C. Andersens Gulvafslibning hjælper dig med at træffe valget om, hvilken behandling, der er bedst for dine gulve.

 

Kontakt os for kyndig vejledning vedrørende gulvbehandling erhverv

En gulvbehandling bør altid foretages af professionelle, der har den rigtige viden og de rigtige maskiner – og vi hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS står til enhver tid klar. Vi er bevidste om, at tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet alle er vigtige parametre, når vi skal udføre en gulvbehandling. Derfor har vi meget fokus på, at levere vores arbejde til aftalt tid og med et godt resultat, således at du og dine medarbejdere hurtigt kan anvende lokalerne igen.

Hvis du stadig er tvivl om hvilken løsning der er bedst for dig eller hvis du har taget beslutningen om hvad du ønsker, skal du være velkommen til at kontakte os - vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling pris.

Du kan kontakte os ved at bruge kontaktformularen her på siden eller ringe på 71 71 21 71.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Stor ros

"Ud af 3 tilbud fik jeg det bedste gennem H.C Andersens Gulvsafslibning ApS. Ligemeget hvad havde jeg valgt dem, da servicen og professionalismen fra tilbudgiveren var i top. De kan varmt anbefales! " Frederik Hansen

Godt håndværk

"Fandt dem i telefonbogen, kom til den aftalte tid og udførte opgaven helt perfekt...... Jeg kan kun varmt anbefale dem........ " Michael Andersen