Privat

Afdeling for gulvafslibning til private

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS tilbyder gulvfornyelser i form af: gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling til din bolig

Er gulvet i dit hjem ved at være nedslidt, misfarvet eller hullet, er det en god beslutning at kontakte et firma, der foretager professionel gulvbehandlinger. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, kan vi udføre kvalitetssikker gulvfornyelser i din bolig.

Har du taget beslutningen om, at få foretaget en gulvfornyelse, men er i tvivl om, hvad der er den rette løsning for gulvet, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 71 21 71 eller via kontaktformularen her på siden. Du kan læse mere om vores services nedenfor.

Gulvafslibning

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS tilbyder at hjælpe dig med gulvet i din bolig, hvis det er blevet slidt ned. Vi tilbyder flere forskellige gulvbearbejdninger, men ved normalt slid er det ofte nok med en afslibning. En gulvafslibning fjerner de ridser og misfarvninger, der ligger i overfladen og i de fleste tilfælde er en gulvafslibning til boliger en god løsning, der kan give dig en fornemmelse af et helt nyt gulv.

Sørger du for, at få foretaget en gulvafslibning i tide og med jævne mellemrum, så undgår du på sigt, at skulle have anlagt et helt nyt gulv. Vi går op i, og hjælper dig med, at finde den helt rigtige løsning, der passer til din bolig.

» Læs mere om gulvafslibning

Gulvafhøvling

Har du ældre gulve i hjemmet, kan det være en fordel at vælge en gulvafhøvling, da den går i dybden og fjerner de eventuelle skader eller misfarvninger, der skulle være gået igennem overfladen af træet. Vi kan sammen finde den bedste løsning for dit hjem, så du får et resultat, der stemmer overens med det visuelle udtryk du vil opnå, og samtidig kan holde i mange år.

Det kan være en stor beslutning og investering, at skulle reparere på inventaret i sit hjem, dog er en gulvafhøvling ikke ligeså omfattende, som at få anlagt et nyt gulv. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, gør vi beslutningen lidt lettere, da vi foretager gulvbehandlinger til fornuftige priser, og leverer et godt resultat, der holder i lang tid.

» Læs mere om gulvafhøvling

Gulvbehandling 

Vi tilbyder professionelle gulvbehandlinger til det private hjem og i samråd med dig hjælper vi med at vælge, om gulvbehandlingen skal være lak, olie er lud. Hos os får du kyndig vejledning og forskellige metoder til, hvordan du bedst muligt kan passe på dit gulv, så det fremstår smukt i mange år endnu.

Når vi kommer i dit hjem og udfører en gulvbehandling, er vi klar over, at tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet er vigtige parametre. Vi har derfor meget fokus på, at levere vores arbejde til aftalt tid og med et godt resultat, således at du kan bruge din stue, kontor, køkken osv. igen.

» Læs mere om gulvbehandling

Faste priser 

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS arbejder kun med faste priser. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig, om det, der står med småt eller skjulte tillæg.

Har du brug for enten en gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling eller måske en professionel vurdering af dit gulv, så få et uforpligtende tilbud fra os.

» Se vores faste priser

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"50 m2 slebet og lakeret trægulv, afleveret 100% som aftalt. Anbefaler jeg gerne til andre. " Steffen Prehn

Høj kvalitet og service

"Jeg løb ind i et stort problem ang. slibning af gulv i forbindelse med min flytning. På anbefaling kontaktede jeg H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, som løste opgaven hurtigt og perfekt, således at jeg, som planlagt, kunne flytte ind i en lejlighed med de flotteste slebne og efterbehandlede gulve. Den håndværksmæssige og service var helt i top. Jeg vil anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning ApS til andre." Eva Gleje