Faste priser

Faste priser

Vi arbejder kun med faste priser

Når det kommer til prisen for din gulvbehandling, gulvafslibning eller gulvafhøvling, så tilbyder vi timepriser og/eller faste priser. På den måde kan vi garantere dig prisen, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om uforudsete udgifter og regninger.

Priserne kan svinge meget afhængigt af, hvilken slags gulvtype du har og om det skal afhøvles eller slibes, samt hvilken overfaldebehandling der ønskes.

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS yder markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi har etableret et sundt, solidt og effektivt gulvafslibningsfirma så netop du kan få mest for pengene – ”En kvalitetsgulvbehandling til en god pris”.

Hos os skal du ikke bekymre dig, om det, der står med småt eller skjulte tillæg. Hos H. C. Andersens Gulvafslibning ApS er det kunden, der er første prioritet, og når vi giver en fast pris, så bliver den fast.

Ring på tlf. 71 71 21 71, og få et godt og uforpligtende tilbud på en gulvbehandling. Det er helt gratis! Vores medarbejdere er altid parate til at hjælpe dig med en gulvløsning.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"50 m2 slebet og lakeret trægulv, afleveret 100% som aftalt. Anbefaler jeg gerne til andre. " Steffen Prehn

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D

Høj kvalitet og service

"Jeg løb ind i et stort problem ang. slibning af gulv i forbindelse med min flytning. På anbefaling kontaktede jeg H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, som løste opgaven hurtigt og perfekt, således at jeg, som planlagt, kunne flytte ind i en lejlighed med de flotteste slebne og efterbehandlede gulve. Den håndværksmæssige og service var helt i top. Jeg vil anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning ApS til andre." Eva Gleje