Gulvafslibning

Gulvafslibning

Få en professionel gulvafslibning og oplev det gode resultat

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS tilbyder at hjælpe dig med gulvet i din bolig, hvis det er blevet slidt ned. Vi tilbyder flere forskellige gulvbearbejdninger, men ved normalt slid er det ofte nok med en afslibning. En gulvafslibning, kan give dit gulv nyt liv, og fjerne de ridser og misfarvninger, der ligger i overfladen, og som kommer ved almindeligt brug af gulv. I de fleste tilfælde er en gulvafslibning til private en god løsning, der kan give dig en fornemmelse af et helt nyt gulv.

 

Slip for besværet og hyr en professionel gulvmand – det betaler sig

Der er mange årsager til, at det sjældent betaler sig, at udføre sin egen gulvbehandling sammenlignet med at få en professionel gulvmand til det. Hvis du gerne vil opnå et kvalitetsmæssigt og æstetisk resultat på en gulvslibning, så kræver det god og professionel erfaring.

Det er lettere sagt end gjort, at betjene en gulvslibningsmaskine. Der kan nemt laves hakker i gulvet og det kræver erfaring at skabe en jævn slibning og en pæn overflade. Derudover kan efterbehandlingen ligeledes være en udfordring, hvis ikke man har erfaring med de forskellige laktyper og olier.

Så udover at have erfaringen og alle materialerne, der skal anvendes, så kan det bedst betale sig at bestille en professionel gulvslibning – både set i forhold til det økonomiske, tidsmæssige og det æstetiske perspektiv.

 

Vi udfører gulvafslibning i bedste kvalitet

Når vi foretager en gulvafslibning, bruger vi en maskine med sandpapir til at fjerne overfladelakeringen, eller den overfladebehandling gulvet har. Vi sliber gulvet af flere omgange – først med et grovkornet sandpapir, der fjerner ridserne i gulvet. Derefter bruger vi et mere finkornet sandpapir, til at skabe en glat og afsluttende overflade.

Til slut skal gulvet have en efterbehandling i form af en overfladebehandling. Vi kan rådgive dig i hvilken efterbehandling, der vil være bedst for dit gulv, sådan at det kan bruges, uden at det nedslides for hurtigt. Der er forskellige muligheder af efterbehandlinger. Sammen med dig, hjælper og vejleder vi dig i valget om, lak-, sæbe-, eller oliebehandling, hvor vi tager højde for, hvilken type materiale gulvet er lavet af og hvilket resultat der ønskes.

Læs om behandling af gulvet her.

 

Vi udfører gulvafslibning privat, eller andre gulvbearbejdninger, alt efter behov

En gulvafslibning til private hjem, er den mildeste gulvbehandling. Vi kan også tilbyde andre gulvfornyelser, hvis det skulle være nødvendigt. Vi kan f.eks. udføre:

  • Afhøvling
  • Afslibning
  • Behandling

En afhøvling kan være en god løsning hvis dit gulv er meget skævt, eller har dybe huller.

 

Vi hjælper dig med et hvilket som helst gulvproblem

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS vil hjælpe i de store beslutninger omkring gulvet i din bolig. Det kan ofte betale sig at få foretaget en gulvafslibning, da det er en effektiv proces, der kan forny det visuelle udtryk i hjemmet.

Du kan kontakte os, hvis du søger gulvafslibning privat, eller vil have et godt råd til at guide din beslutning. Vi kan give et uforpligtende tilbud på en gulvbearbejdning.

Du kan kontakte os, ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller du kan ringe på 71 71 21 71.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"50 m2 slebet og lakeret trægulv, afleveret 100% som aftalt. Anbefaler jeg gerne til andre. " Steffen Prehn

Høj kvalitet og service

"Jeg løb ind i et stort problem ang. slibning af gulv i forbindelse med min flytning. På anbefaling kontaktede jeg H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, som løste opgaven hurtigt og perfekt, således at jeg, som planlagt, kunne flytte ind i en lejlighed med de flotteste slebne og efterbehandlede gulve. Den håndværksmæssige og service var helt i top. Jeg vil anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning ApS til andre." Eva Gleje