gulvbehandling

Gulvbehandling

Pas godt på dine gulve – forkæl dem med en gulvbehandling 

Gulvet er fundamentet i vores hjem, og det er naturligt, at de over tid kan komme til at fremstå slidte og falmede. En metode til at få noget liv i de gamle gulvbrædder, som trænger til en kærlig hånd er at afhøvle eller afslibe gulvene, og særlig ældre gulve kan nyde fordel af det.

Men arbejdet slutter ikke her. For selvom det kan være rart at tænke på, at man endelig er færdig, så kræver det efterfølgende arbejde og finish at passe på sine gulve. En gulvbehandling kan i den grad forlænge dine gulves levetid og få dem til at se pænere ud, så du slipper for at skulle i gang med det helt store gulvafhøvlings arbejde igen inden for den nærmeste fremtid.   

 

En løsning for alle 

Alt efter hvilke behov du har, tilbyder vi en løsning med lak, olie eller lud. Fordelen af en behandling af gulv med lak er, at man meget nemt kan tørre et lakeret gulv af med en klud, hvilket gør den efterfølgende behandling af et trægulv minimal. Lakeringen af gulv kan desuden være med til at give gulvet et særligt udtryk, da det enten kan være med glans eller mat, alt efter hvad man er til.

Dog er bagsiden af medaljen den, at lak let kan blive ridset, fx hvis man holder en stor fest og får besøg af nogle stilethæle. Når skaden først er sket, er det svært rette op på det. Hvis et gulv modsat bliver behandlet med for eksempel lud eller sæbespåner, vil gulvet have en chance for at kunne rejse sig igen, og så vil skaden dermed ikke være så alvorlig.

Den letteste form for behandling bliver skabt med lud. Dette indebærer at man afbleger gulvet, da det modvirker at træet kommer til at fremstå gulligt. Ved en sådan behandling er det vigtigt at man går ind og mætter træet, hvilket kan gøres med både natursæbe eller alternativt med sæbe med hvid pigment. Før denne proces får gulvet en fin slibning for at overfladen af gulvet bliver væsentligt nemmere at holde.

 

Vi tilbyder vores professionelle viden og ekspertise 

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS har vi mange års erfaring, og du kan trygt regne med assistance og kyndig vejledning fra os i forhold til, hvad der er bedst for dine gulve. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og dit hjem, så du får et slut resultat, der holder i mange år og som passer til dit hjems visuelle udtryk.

Skulle du være interesseret i en pakkeløsning med gulvafhøvling eller gulvafslibning, samt en gulvbehandling, står vi parat til at give dig et skræddersyet tilbud.

 

Fleksibilitet i forhold til dig og dine behov

Når vi kommer i dit hjem og udfører en gulvbehandling, er vi klar over, at tidsplaner, fleksibilitet og kvalitet er vigtige parametre. Vi har derfor meget fokus på, at levere vores arbejde til aftalt tid og med et godt resultat, således at du kan bruge din stue, kontor, køkken osv. igen.

Hvis du stadig er tvivl om, hvilken løsning der er bedst for dig eller hvis du har taget beslutningen om, hvad du ønsker, skal du være velkommen til at kontakte os - vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling pris.

Du kan kontakte os ved at bruge kontaktformularen her på siden, eller ringe på 71 71 21 71.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Høj kvalitet og service

"Jeg løb ind i et stort problem ang. slibning af gulv i forbindelse med min flytning. På anbefaling kontaktede jeg H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, som løste opgaven hurtigt og perfekt, således at jeg, som planlagt, kunne flytte ind i en lejlighed med de flotteste slebne og efterbehandlede gulve. Den håndværksmæssige og service var helt i top. Jeg vil anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning ApS til andre." Eva Gleje

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"50 m2 slebet og lakeret trægulv, afleveret 100% som aftalt. Anbefaler jeg gerne til andre. " Steffen Prehn