• Forside
  • Privat
  • Områder vi dækker
  • Gulvafslibning Hellerup
Gulvafslibning Hellerup

Gulvafslibning Hellerup

Få flotte gulve med H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

Det kræver ofte meget tid og energi at skabe flotte resultater gennem gulvrenovering. Det kan derfor være en god investering at få en professionel gulvmand til at gøre arbejdet for dig. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS udfører et professionelt stykke arbejde hurtigt og effektivt. Vi ordner dine gulve med den største forsigtighed og leverer altid et flot resultat hurtigt og effektivt. Ingen opgaver er for små eller for store og vi udfører både opgaver for private og erhvervskunder.

Forny dit hjem med en gulvafslibning Hellerup

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS benytter vi en maskine med sandpapir til at fjerne alle overfladelakeringer eller overfladebehandlinger, gulvene har. Vi sliber gulvene ad flere omgange. Dette sikrer, at vi i første omgang får fjernet alle ridser i gulvet med det grovkornede sandpapir, og derefter får en glat overflade ved en afsluttende behandling med finere sandpapir. Til sidst efterbehandler vi dine gulve med en overfladebehandling.

Vi rådgiver om, hvilken behandling der vil være bedst for dine gulve i forhold til holdbarhed og slitage. Vi står også gerne til rådighed omkring valg af lak-, sæbe- eller oliebehandlinger, alt efter dine ønsker. Vi tænker altid over, hvilket materiale gulvet er lavet af samt det ønskede resultat.

 

Løsninger uden ubehagelige overraskelser

Udover gulvafslibning tilbyder vi H.C. Andersens Gulvafslibning ApS også:

  • Gulvbehandling
  • Gulvafhøvling

Alle vores kunder modtager et uforpligtende tilbud inden vi går i gang. Når du har valgt hvilken gulvbehandling du vil have H.C. Andersens Gulvafslibning ApS skal udføre, får du en fast pris. Det giver vores kunder en tryghed om, at der ikke dukker uforudsete udgifter og regninger op. Vores priser afhænger af gulvtype, og hvilken behandling der er tale om. Vores medarbejdere overholder alle aftaler, der er indgået med vores kunder. Det er din sikkerhed for et flot resultat uden ubehagelige overraskelser. Vi er din gulvafsliber i Hellerup.

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS er dit gulvrenoveringsfirma til gulvbehandlinger i Hellerup og gulvafhøvling i Hellerup. Vi går ikke, før vi selv og du er tilfreds med gulvene. Hos os er dine gulve i trygge hænder.  

Læs mere om vores gulvbehandling her.

Kontakt H.C. Andersens Gulvafslibning ApS for din gulvafslibning Hellerup

Hvis du har spørgsmål omkring gulvafslibning, gulvbehandling, gulvafhøvling eller nogle af vores andre services, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 71 71 21 71 eller på mail info@hca-g.dk. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med dine gulve. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Høj kvalitet og service

"Jeg løb ind i et stort problem ang. slibning af gulv i forbindelse med min flytning. På anbefaling kontaktede jeg H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, som løste opgaven hurtigt og perfekt, således at jeg, som planlagt, kunne flytte ind i en lejlighed med de flotteste slebne og efterbehandlede gulve. Den håndværksmæssige og service var helt i top. Jeg vil anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning ApS til andre." Eva Gleje

Stor ros

"Ud af 3 tilbud fik jeg det bedste gennem H.C Andersens Gulvsafslibning ApS. Ligemeget hvad havde jeg valgt dem, da servicen og professionalismen fra tilbudgiveren var i top. De kan varmt anbefales! " Frederik Hansen

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D

Godt håndværk

"Fandt dem i telefonbogen, kom til den aftalte tid og udførte opgaven helt perfekt...... Jeg kan kun varmt anbefale dem........ " Michael Andersen