• Forside
  • Privat
  • Områder vi dækker
  • Gulvafslibning København
Gulvafslibning København

Gulvafslibning København

Skab nyt liv i dit gulv med en professionel gulvafslibning København

Er dit trægulv slidt og er det ikke længere nok med en kærlig hånd? Så kan en professionel gulvafslibning København foretaget af H.C. Andersens Gulvslibning ApS være løsningen. Vi står klar med erfarne og kompetente medarbejdere, som sørger for, at dit trægulv er som nyt efter vores gulvbehandling. Vi gør dine gulve til en god historie.

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS – Vi skaber flotte resultater hver gang 

En gulvafslibning kan gøre en stor forskel for dit hjem, når tidens spor har sat sig i dit gulv. Gulvafslibning er en proces, som H.C. Andersens Gulvafslibning ApS mestrer til fulde. Gulvafslibning udføres på forskellige måder alt efter gulvtype, slitage, selve overfladebehandlingen og hvilket resultat, der ønskes. Ved en gulvafslibning fjernes det øverste lag over flere omgange med forskellige typer sandpapir, så ridser og slitage fjernes mest optimalt. Når en glat og pæn overflade er opnået, efterbehandles gulvet med eksempelvis lak, olie eller sæbe afhængig af, hvilket endeligt resultat du ønsker. Vi sørger for, at dit gulv fremstår som nyt efter vores professionelle behandling.

Professionel gulvafslibning til både private og erhverv

H.C. Andersens Guldafslibning ApS tilbyder professionel gulvbearbejdning til både private og erhverv. Vi tilbyder alle former for gulvbehandling, herunder blandt andet:

  • Gulvslibning København
  • Gulvbehandling København
  • Gulvafhøvling København
  • Gulvbelægning København

I nogle tilfælde kan en større og mere dybdegående behandling i form af afhøvling af gulvet være nødvendig for at opnå det mest optimale resultat. Derfor tilbyder vi lige netop den gulvbehandling, som skal til for, at dit gulv får nyt liv. Uanset, hvor i landet du har brug for at få behandlet dit gulv, står H.C. Andersens Gulvafslibning ApS og vores kompetente medarbejdere til rådighed.

Du kan finde en specifik oversigt her. 

Vi tilbyder en skræddersyet løsning og tilbud 

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS har vi altid vores kunder i fokus. Vores ambition er at være de mest effektive og kvalitetssikre indenfor gulvbehandling og den service vi yder. Derfor tilbyder vi også altid vores kunder kompetent rådgivning og vejledning samt et skræddersyet tilbud på lige netop den behandling, du ønsker.

Du kan ringe til os eller benytte vores kontaktformular her for at få et tilbud på dit gulvarbejde.

Kontakt H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

Står du og har brug for en gulvafslibning København, gulvbelægning eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive dig omkring, hvilken form for gulvbearbejdning, som passer bedst til dit gulv og behov. Kontakt os på tlf. 71 71 21 71 eller på vores mail info@hc-g.dk.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Godt håndværk

"Fandt dem i telefonbogen, kom til den aftalte tid og udførte opgaven helt perfekt...... Jeg kan kun varmt anbefale dem........ " Michael Andersen

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"50 m2 slebet og lakeret trægulv, afleveret 100% som aftalt. Anbefaler jeg gerne til andre. " Steffen Prehn

Stor ros

"Ud af 3 tilbud fik jeg det bedste gennem H.C Andersens Gulvsafslibning ApS. Ligemeget hvad havde jeg valgt dem, da servicen og professionalismen fra tilbudgiveren var i top. De kan varmt anbefales! " Frederik Hansen

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D