• Forside
  • Privat
  • Områder vi dækker
  • Gulvafslibning Nørrebro
Gulvafslibning Nørrebro

Gulvafslibning Nørrebro

Vi tilbyder høj ekspertise og rådgivning til gulvafslibning Nørrebro

Nørrebro er en pulserende og dynamisk bydel med sin helt egen charme. Mange af bygningerne og områderne emmer af sjæl, kultur og historie. Men selvom skæve og bulede gulvbrædder i bedste H.C. Andersen-stil lyder charmerende, er det ikke altid tilfældet. Ens bolig vil altid bære præg af de liv, der er blevet levet der, men det betyder ikke, at man behøver at gå på kompromis med udseendet af sine gulve.

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS Nørrebro tager vi dine gulve under kærlig behandling og søger for, at dit gulv igen vil fremstå som nyt. Med en gulvafslibning Nørrebro bringer vi liv til dine gamle gulvbrædder, hvad end de trænger til den helt store omgang eller blot kræver vedligeholdelse.

Gulvslibning Nørrebro, gulvafhøvling Nørrebro eller gulvbehandling Nørrebro – vi har det hele!

Med et hurtigt opkald til H.C. Andersens Gulvafslibning ApS behøver du ikke længere lede efter kvalificeret hjælp til gulvafslibning Nørrebro. Vi forstår, at det kan virke som et besværligt og stort projekt at få ordnet sine gulve, hvorfor vi sætter stor værdi i at være effektive, uden at det går ud over kvaliteten af vores arbejde. Vi passer godt på dit hjem eller virksomhed, og du kan trygt overlade det til os at vurdere, hvilken slags behandling der passer bedst til dine gulve. Vi guider og vejleder dig, så du får et slutresultat, der lever op til dine forventninger, og som passer til dit hjems visuelle udtryk.

Find den gulvbehandling, der passer til dit hjem

Når du vælger at gøre brug af os, kan vi tilbyde:
 

  • Hurtig og effektiv behandling af dine gulve
  • Aftale om en fast pris så du slipper for efterregninger
  • Vi tager os af det praktiske vedrørende materialer, værktøj og maskiner
  • Levering til tiden
  • Fleksibilitet ift. hvilke tidspunkter der passer dig
     

Vi tager os både af sager for privatpersoner og for erhverv. Så er det trægulvene i dit hjem, der kræver fornyelse eller et større areal i din virksomhed, som skal renoveres, bistår vi med kyndig rådgivning og vejledning.

Effektiv behandling af dine gulve

Dit gulv fortjener kvalificeret og effektiv behandling, og hos H.C. Andersen Gulvafslibning ApS sætter vi pris på høj troværdighed og fagligt kunnen hos vores medarbejdere. Så ønsker du en gulvbehandling eller gulvafslibning Nørrebro, hvor servicen i top og priserne er faste, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Ring til os på 71 71 21 71 eller brug kontaktformularen her på siden.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Stor ros

"Ud af 3 tilbud fik jeg det bedste gennem H.C Andersens Gulvsafslibning ApS. Ligemeget hvad havde jeg valgt dem, da servicen og professionalismen fra tilbudgiveren var i top. De kan varmt anbefales! " Frederik Hansen

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"50 m2 slebet og lakeret trægulv, afleveret 100% som aftalt. Anbefaler jeg gerne til andre. " Steffen Prehn

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D

Godt håndværk

"Fandt dem i telefonbogen, kom til den aftalte tid og udførte opgaven helt perfekt...... Jeg kan kun varmt anbefale dem........ " Michael Andersen