• Forside
 • Privat
 • Områder vi dækker
 • Gulvafslibning Odense
Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning Odense

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS gør din gulvopgave til en god historie

Står du over for et større eller mindre renoveringsprojekt af dit gulv, så lad H.C. Andersens Gulvafslibning ApS’ professionelle og fagligt dygtige gulvmænd hjælpe dig med netop din gulvopgave. Vi er dit lokale gulvfirma i Odense, og vi tilbyder forskellige typer af gulvarbejde til konkurrencedygtige priser for både privat- og erhvervskunder.

 

Vi er specialister i alle former for gulvarbejde – både for privat- og erhvervskunder

Uanset om du skal have afslebet, afhøvlet, behandlet eller malet dit gulv, så kan H.C. Andersens Gulvafslibning ApS hjælpe dig. Vi har alt det rette og moderne udstyr, der giver et professionelt og veludført resultat hver gang. Vi bruger også kun økologiske materialer af bedste kvalitet, hvilket sikrer et flot og slidstærkt resultat med lang holdbarhed. Herunder kan du se, hvilke gulvopgaver vi kan hjælpe dig med:

 • Gulvslibning Odense: Ved gulvafslibning slibes mindre end én millimeter af gulvet vha. en slibemaskine med sandpapir på.
   
 • Gulvafhøvling Odense: Ved gulvafhøvling anvendes en høvlemaskine, der høvler et par millimeter af gulvet. Det skal dog bemærkes, at det ikke er alle gulve, der kan afhøvles.
   
 • Gulvbehandling Odense: Ved gulvbehandling er der tale om oliering, lakering, maling samt lud- og voksbehandling af gulv. Gulvbehandling kan ligeledes dække over gulvfugning mellem plankerne samt diverse sæbebehandlinger.

 

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS kan give dig professionel råd og vejledning

Skal du renovere dit gulv, men er i tvivl om, hvilken behandling, der passer bedst til netop dit gulv? Så kan H.C. Andersens Gulvafslibning ApS give dig professionel råd og vejledning omkring dit gulvprojekt. Herunder kan du se, hvordan processen er, hvis du vælger H.C. Andersens Gulvafslibning ApS til at varetage dit gulvprojekt:

 • Vurdering af din gulvtype
 • Vurdering af gulvbehandlingens omfang
 • Veludført og holdbart udførelse af dit gulvprojekt
 • Professionel rådgivning om efterbehandling

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS anbefaler vi, at du altid anvender professionelle gulvmænd, når dit gulv skal afslibes eller afhøvles. Dette giver med garanti det pæneste og mest holdbare resultat, ligesom det ofte også går langt hurtigere, end hvis du selv kaster dig ud i det.

 

Trænger dit gulv til en kærlig hånd, så lad H.C. Andersens Gulvafslibning ApS hjælpe dig

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS har mange års erfaring i gulvbranchen, og vi er specialister inden for gulvarbejde. Alle vores professionelle gulvmænd er uddannede og fagligt dygtige, så du kan trygt overlade dit gulvprojekt til os. Vi tilbyder altid veludført gulvafslibning til faste lave priser, hvilket betyder, at du ikke får nogle dårlige overraskelser, når der skal afregnes. Vi ved, hvor indgribende en gulvrenovation kan være for vores kunder, derfor er det vores mærkesag altid at være effektive og overholde aftalte frister. Vælger du os som dit gulvfirma, får du med garanti høj service, kvalitet og professionalisme.

Du kan få et uforpligtende tilbud på din gulvafslibning her.

 

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning Odense fra H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

Har du brug for lokal gulvafslibning Odense, kan H.C. Andersens Gulvafslibning ApS’ professionelle gulvmænd hjælpe dig. Vi har alt det rette udstyr og bruger kun økologiske kvalitetsprodukter, så du altid er garanteret et professionelt, veludført og holdbart resultat. Har du brug for råd og vejledning omkring dit gulv, så kan du kontakte os på tlf. 71 71 21 71 eller på mail info@hca-g.dk. Vi kan også give dig et uforpligtende tilbud på din opgave til konkurrencedygtige priser.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Godt håndværk

"Fandt dem i telefonbogen, kom til den aftalte tid og udførte opgaven helt perfekt...... Jeg kan kun varmt anbefale dem........ " Michael Andersen

Høj kvalitet og service

"Jeg løb ind i et stort problem ang. slibning af gulv i forbindelse med min flytning. På anbefaling kontaktede jeg H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, som løste opgaven hurtigt og perfekt, således at jeg, som planlagt, kunne flytte ind i en lejlighed med de flotteste slebne og efterbehandlede gulve. Den håndværksmæssige og service var helt i top. Jeg vil anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning ApS til andre." Eva Gleje

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"50 m2 slebet og lakeret trægulv, afleveret 100% som aftalt. Anbefaler jeg gerne til andre. " Steffen Prehn

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D