Gulvafslibning Østerbro

Gulvafslibning Østerbro

Vi hjælper dig med gulvfornyelser på Østerbro

En gulvfornyelse kan være en uoverskuelig og problematisk proces. Lad os gøre det nemt for dig og overlad gulvarbejdet til os, så sørger vi for, at dine gamle gulve bliver som nye.

Vi er din lokale gulvmand/gulvsliber, som udfører gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning Østerbro. Vælger du Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, kan du være sikker på:
 

  • At vi leverer hurtigt og effektivt gulvarbejde
  • At du får en fast pris og dermed ingen efterregninger
  • At vi sørger for alle materialer, værktøj og maskiner
  • At vi leverer gulvarbejdet til aftalt tid
     

Vi udfører gulvarbejde for både private og erhverv. Så ligegyldigt om det er dit hjem eller i din virksomhed, der skal have renoveret gulve, så er vi klar til at varetage arbejdet samt bistå med kyndig rådgivning omkring overfladebehandling.

Gulvafslibning Østerbro, gulvafhøvling Østerbro eller gulvbehandling Østerbro? Det klarer vi

Østerbro er fyldt op med gamle herskabslejligheder og erhvervslokaler, som alle har rigtig fine og bevaringsværdige trægulve. Derfor har vi mange opgaver på Østerbro, hvor vi et utal af gange har forvandlet gamle og slidte gulve til værende nye.

Trænger dine gulve til en fornyelse, men alligevel ikke er så alvorligt slidte og beskadigede, at du behøver at få anlagt nyt gulv? Så vil vi meget gerne hjælpe med at udføre gulvarbejdet. Ring til os på 71 71 21 71 eller brug kontaktformularen her på siden.

Få et uforpligtende tilbud

Din gulvmand Østerbro

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS er du i trygge hænder, og vi står altid klar til at hjælpe, hvad enten det gælder din virksomhed eller dit hjem. Vi kan levere professionel og detaljeorienteret gulvarbejde, og vi tager os af alle opgaver inden for gulvafslibning, afhøvling og behandling som f.eks. lakering, oliering og ludning.

Vi garanterer en nem og hurtig gulvservice samt dygtige og smilende gulvmænd til din næste gulvfornyelse på Østerbro. Hos os er kundeoplevelsen det vigtigste, og vi går ikke på kompromis med service og kvalitet. Vi gør altid lidt ekstra ud af vores rådgivning, så vi kan imødegå alle dine ønsker – på den måde opnås det bedste resultat.

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at indhente et gratis og uforpligtende tilbud hos os enten ved at kontakte os på tlf. 71 71 21 71 eller ved at udfylde vores onlineformular. Du kan også udfylde kontaktformularen og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med gulvafslibning Østerbro.

H.C. Andersens Gulvafslibning ApS er dit gulvfirma i hele København og omegn. Se hvilke områder vi dækker her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"50 m2 slebet og lakeret trægulv, afleveret 100% som aftalt. Anbefaler jeg gerne til andre. " Steffen Prehn

Godt håndværk

"Fandt dem i telefonbogen, kom til den aftalte tid og udførte opgaven helt perfekt...... Jeg kan kun varmt anbefale dem........ " Michael Andersen

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D

Stor ros

"Ud af 3 tilbud fik jeg det bedste gennem H.C Andersens Gulvsafslibning ApS. Ligemeget hvad havde jeg valgt dem, da servicen og professionalismen fra tilbudgiveren var i top. De kan varmt anbefales! " Frederik Hansen