• Forside
  • Privat
  • Områder vi dækker
  • Gulvafslibning Søborg
Gulvafslibning Søborg

Gulvafslibning Søborg

Mangler du hjælp til gulvafslibning Søborg, er hjælpen lige rundt om hjørnet

Gulvet er fundamentet i vores hjem, og det er derfor vigtigt at vælge et kompetent firma, når det er på tide at få renoveret sit gulv. Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS har vi stor erfaring med afhøvling og behandling af gulve, og derfor har vi også en løsning, der passer til dit behov. Vi tilbyder både gulvafhøvling Søborg, gulvslibning Søborg og gulvbehandling Søborg.

Totalrenovering eller genopfriskning af dine gulve – vi kan vejlede dig om, hvad der passer bedst

Har dit gulv efter tid fået skader på overfladen, kan det være en god ide at få udført en grundig renovering. På den måde kommer dit gulv igen til at fremstå som nyt.

Den mest gennemgribende behandling af dine gulve er en afhøvling, hvor der fjernes en større del af overfladen på dit gulv. Denne metode er nødvendig, hvis dit gulv har dybe skader eller mærker.

En anden løsning er en gulvafslibning, hvor der fjernes cirka 1-1,2 mm af overfladen. Her benyttes en maskine, der sliber gulvet ned med sandpapir. Først bliver der slebet med et grovkornet sandpapir, der fjerner de groveste ridser og mærker. Derefter skiftes til finere sandpapir for at give gulvet en glat og ensartet overflade.

Sidste trin til at pleje dit gulv, og få det til at fremstå som nyt i mange år fremover, er at give dit gulv en efterbehandling. Dette kan ske med enten lak, olie eller lud. De forskellige behandlinger giver et forskelligt æstetisk resultat, og vi vejleder dig omkring, hvilken løsning der passer bedst til dig og dine behov.

Få den bedste service og vejledning hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

Når du ringer til os vedrørende gulvafslibning Søborg, er du sikret kyndig rådgivning og vejledning.

Hos os får du:

  • Effektiv og grunding behandling af dine gulve
  • Ingen efterregninger – vi forhandler en fast pris til den samlede løsning
  • Levering til tiden i et fleksibelt tidsrum der passer ind i din hverdag
  • Vi tager os af alt det praktiske vedrørende materialer, værktøj og maskiner
     

Vi rykker ud med en hjælpende hånd, hvad end du er privatperson eller erhverv.

Hos H.C. Andersens Gulvafslibning ApS sætter vi pris på den gode kundeoplevelse

Vi går ikke på kompromis med service og kvalitet, og hos os er kundeoplevelsen det vigtigste. Vores medarbejdere er altid smilende og parate til at svare på alle de spørgsmål, du kan have vedrørende behandling af dine gulve, så vi sikrer et resultat, du kan være tilfreds med.

Du kan kontakte os på 71 71 21 71 eller bruge kontaktformularen her på siden – så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Godt håndværk

"Fandt dem i telefonbogen, kom til den aftalte tid og udførte opgaven helt perfekt...... Jeg kan kun varmt anbefale dem........ " Michael Andersen

Høj kvalitet og service

"Jeg løb ind i et stort problem ang. slibning af gulv i forbindelse med min flytning. På anbefaling kontaktede jeg H.C. Andersens Gulvafslibning ApS, som løste opgaven hurtigt og perfekt, således at jeg, som planlagt, kunne flytte ind i en lejlighed med de flotteste slebne og efterbehandlede gulve. Den håndværksmæssige og service var helt i top. Jeg vil anbefale H.C. Andersens Gulvafslibning ApS til andre." Eva Gleje

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D

Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"50 m2 slebet og lakeret trægulv, afleveret 100% som aftalt. Anbefaler jeg gerne til andre. " Steffen Prehn