• Forside
  • Privat
  • Områder vi dækker
  • Gulvafslibning Vesterbro
Gulvafslibning Vesterbro

Gulvafslibning Vesterbro

Har du brug for gulvafslibning Vesterbro, er det oplagt at benytte H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

Det er vigtigt at vælge et kompetent firma, når man har besluttet at renovere sit gulv. Vi står klar med kvalitetsbevidste og engagerede medarbejdere, der finder en løsning, der passer til dit behov. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS har stor erfaring i renovering af gulve. Er dit gulv medtaget og trænger til nedslibning, kan vi derfor give den bedst mulige behandling.

Det kan være en god ide at få udført en gulvafslibning, når dit gulv efter tid har fået skader på overfladen, da det på den måde hurtigt kan fornys og komme til at ligne et helt nyt gulv.

Oplev det gode resultat med en overfladebehandling af bedste kvalitet 

Når vi foretager en gulvafslibning, fjernes cirka 1 til 1,2 mm af overfladen. Til dette benytter vi en maskine, der sliber gulvet ned med sandpapir. Der bliver slebet af flere omgange – først med et grovkornet sandpapir, der fjerner de groveste ridser. Derefter skiftes til finere sandpapir, så gulvet kan få en glat, flot overflade.

Til sidst kan dit gulv få en efterbehandling med eksempelvis lak, olie eller lud, alt efter hvilket æstetisk resultat du leder efter.

Vi giver nyt liv til din bolig med en gulvafslibning eller anden bearbejdning

En afslibning af trægulv fjerner det øverste lag af træet. På den måde fjernes de ridser og mærker, der kommer ved almindeligt brug, og gulvet får et nyt æstetisk udtryk.

Bor du på Vesterbro, kan vi gøre flere ting, når gulvet skal sættes i stand - herunder kan nævnes:

  • Gulvslibning Vesterbro
  • Gulvbehandling Vesterbro
  • Gulvafhøvling Vesterbro
  • Gulvbelægning Vesterbro

Vi kan selvfølgelig også hjælpe, hvis du bor andre steder i landet. Se hvilke områder, vi dækker her.

Er der dybere skader, har du måske brug for en anden løsning end gulvafslibning. En afhøvling kan være løsningen, da det er en mere indgribende metode, der fjerner en større del af overfladen på dit gulv.

Bliv guidet i din beslutning – kontakt H.C. Andersens Gulvafslibning ApS

Vi bestræber os på at være de mest effektive og kvalitetssikre, når det kommer til behandling af dit gulv, og den service du modtager. Vi vil rigtig gerne guide dig, hvis du er i tvivl, og vi kan udføre opgaven til UG med kryds og slange.

Har du behov for en gulvafslibning Vesterbro eller rådgivning omkring hvilken gulvbearbejdning, der passer til dit gulv, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon: 71 71 21 71, eller brug kontaktformularen her på siden og få et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din gulvfornyelse

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x

Udfyld navn og telefonnummer vedr. gulv


Flot resultat til tiden og til den aftalte pris

"50 m2 slebet og lakeret trægulv, afleveret 100% som aftalt. Anbefaler jeg gerne til andre. " Steffen Prehn

Fremragende udførelse og uovertruffen service

"Da vi skulle flytte ind i vores "nye" hus, hastede det med at få gulvet slebet af og lakeret. H.C. Andersens Gulvafslibning ApS klarede opgaven på 2 dage, og vi kunne flytte ind og gå på gulvet den 3. dag. Derudover er der leveret et enormt flot stykke arbejde. Da vi efter et stykke tid, havde fået en tømrer til at udskifte 2 defekte gulbrædder, ringede jeg til firmaet, for at høre, hvilken lak jeg skulle købe. Jeg fik gratis en slat lak, og nu er de 2 nye brædder ikke til at skelne fra de øvrige " Betina D

Stor ros

"Ud af 3 tilbud fik jeg det bedste gennem H.C Andersens Gulvsafslibning ApS. Ligemeget hvad havde jeg valgt dem, da servicen og professionalismen fra tilbudgiveren var i top. De kan varmt anbefales! " Frederik Hansen

Godt håndværk

"Fandt dem i telefonbogen, kom til den aftalte tid og udførte opgaven helt perfekt...... Jeg kan kun varmt anbefale dem........ " Michael Andersen